Aluminium profielen voor lichtstraat

Een lichtstraat is een uitstekende manier om méér lichtinval in een ruimte te realiseren. Met behulp van licht wordt er gezorgd voor een setting die rust en een ruimtelijke uitstraling zal uitstralen.

Een lichtstraat is een uitstekende manier om méér lichtinval in een ruimte te realiseren. Met behulp van licht wordt er gezorgd voor een setting die rust en een ruimtelijke uitstraling zal uitstralen. Om een lichtstraat te maken kun je het beste kiezen voor aluminium profielen. Hiermee kun je een goede, veilige en stevige constructie maken die uitstekend isolerend en waterdicht is. Niek Roos BV kan jou uitstekend helpen met het maken van je plannen én met de juiste materialen die jij hiervoor nodig hebt.

Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van lichtstraten op maat. Hiervoor gebruiken we materialen van hoge kwaliteit die we in eigen beheer vervaardigen voor gebruik. Op deze manier kunnen we een hoge kwaliteitsstandaard leveren voor een eerlijke prijsstelling. Daarnaast delen we graag onze kennis in deze branche waardoor je na een bezoek aan onze website in één keer klaar bent.

Aluminium profielen voor lichtstraat

Profielen van aluminium voor het maken van een lichtstraat

Een lichtstraat moet stevig, goed isolerend en waterdicht zijn. Hiervoor kun je het beste aluminium profielen gebruiken. Dit materiaal is goed te bewerken en uitstekend geschikt om de glasplaten tussen te klemmen. Daarnaast is aluminium licht van gewicht en zorgt het voor een mooie afwerking van je constructie. De profielen zijn uitstekend geschikt voor zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd glas en eveneens voor kunststof als dat je voorkeur heeft.

We hebben hiervoor een compleet aluminium glasprofiel in onze webshop, waarop het glas van beide kanten in komt te rusten. Voor de zijkanten hebben we mooie hoeklijnen voor je beschikbaar. Vanzelfsprekend hebben we ook materialen voor de dakgoot bevestiging en de dakgoot uitloop. 

Welke alu profielen voor een lichtstraat?

De keuze voor welke alu profielen je nodig hebt, hangt af van je ontwerp en van je daaruit voorkomende bouwtekening. Ook hiermee kunnen we je helpen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze bouwtekeningen, maar als je deze niet kunt toepassen in jouw situatie, kun je ons altijd benaderen om met je mee te denken. Veel mensen leggen onze bestellijsten naast de bouwtekening om er zeker van te zijn dat ze niets vergeten te bestellen en hier pas achter komen als ze met de klus bezig zijn.

Snelle levering van aluminium lichtstraat profielen

Het overgrote deel van onze aluminium lichtstraat profielen kunnen uit voorraad geleverd worden. Hierdoor heb je binnen één of twee dagen na het plaatsen van je bestelling al de beschikking over het materiaal. Alleen het materiaal dat minder gangbaar is heeft een iets langere levertijd, maar wij zullen er alles aan doen om ook dit snel bij je te kunnen bezorgen. Vanzelfsprekend kun je de materialen ook bij ons ophalen. Wij zijn gevestigd aan de Ambachtenweg 3 in Bavel. 

Persoonlijk advies over aluminium profielen voor een lichtstraat

Mocht je vragen hebben of behoefte aan persoonlijk advies over aluminium profielen voor een lichtstraat, neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers kijken graag met je mee hoe je jouw ideeën vorm kunt geven. Je kunt ons via email bereiken (info@glasprofielen.nl), ons op werkdagen telefonisch benaderen (via nummer 0161 43 25 58) of via ons contactformulier. We helpen je graag verder.

Gratis afhalen

Op afspraak, levertijd tussen 3 en 5 werkdagen. Wij zijn geopend van 08.00 – 16.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Gratis thuisbezorgd

Gratis bezorging vanaf €999,-

De specialist

Al 26 jaar dé glasprofielen specialist

Garantie

10 jaar garantie op alle producten

Niek Roos

© Glasprofielen 2020

Glasprofielen