Aluminium profielen voor overkapping

Ben je van plan om zelf een glazen overkapping aan je huis te maken? Dan kun je uitstekend bij Glasprofielen.nl. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in onderdelen voor overkappingen.

Ben je van plan om zelf een glazen overkapping aan je huis te maken? Dan kun je uitstekend bij Glasprofielen.nl. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in onderdelen voor overkappingen. Ontdek op onze website ons ruime assortiment in aluminium profielen voor een overkapping. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij de bouw van je overkapping door middel van onze handige bouwtekeningen.  

Een overkapping is uitstekend zelf te bouwen. Hiervoor hoef je geen professioneel vakman te zijn. Een handige doe-het-zelver kan deze klus uitstekend zelf uitvoeren. Het is hierbij van belang dat je een goed bouwplan hebt en zorgt voor materiaal van de juiste kwaliteit. Hiervoor kun je uitstekend op onze website terecht. Je vindt hier niet alleen alle benodigdheden voor het zelf bouwen van je overkapping (zoals aluminium profielen), maar ook handige bouwtekeningen die je kunt gebruiken als montagehandleiding. 

Veelzijdige voordelen van profielen van aluminium

Het gebruik van profielen van aluminium biedt zeer veel voordelen. Je bouwt hiermee een betrouwbare en stevige constructie die gegarandeerd volledig waterdicht is. Het aluminium systeem is licht van gewicht en eenvoudig te bevestigen op hardhout of houtsoorten als douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. Daarnaast zorg aluminium voor een mooie, stijlvolle afwerking van je overkapping.

Aluminium profielen kopen

Je kunt bij ons uitstekend terecht om aluminium profielen te kopen. Wij zijn al tientallen jaren dé specialist in het ontwerpen en bouwen van serres, veranda’s en lichtstraten op maat. Hierbij gebruiken we aluminium profielen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het bewerken van deze materialen hebben we in eigen beheer, zodat we dit precies op maat voor je kunnen vervaardigen. Dit geeft jou een optimale kwaliteitsgarantie. Daarnaast geven wij vijf jaar garantie op ons materiaal voor een extra zekerheid.

Welk materiaal is nodig voor het bouwen van een overkapping?

Je kunt op onze website alle materialen bestellen die je nodig hebt voor je overkapping. Op basis van je bouwtekening, waarvoor je diverse voorbeelden en ideeën vindt op onze website om inspiratie op te doen, kun je bepalen welk materiaal jij nodig hebt.

Het complete glasprofiel dient als bevestigingspunt aan de houten balken. Daarnaast kunnen we je helpen aan hoeklijnen die je gebruikt voor de kopse kanten en gevelaansluitingen. Tot slot vind je bij ons tochtbanden, nok kappen en alle onderdelen die je nodig hebt voor de dakgoot. Je kunt onze bestellijsten gebruiken als handig “boodschappenlijstje”. Op deze manier zul je niets vergeten en grijp je niet mis, op het moment dat je aan het bouwen bent.

Snelle aflevering van aluminium profielen

Onze aluminium profielen zijn geschikt voor ieder type glas tussen de 6 en 40 mm dikte. Wij kunnen zorg dragen voor een snelle levering van aluminium profielen doordat we het grootste deel van ons materiaal uit voorraad kunnen leveren. Wij streven ernaar om de bestelling binnen één of twee dagen te versturen. Minder gangbare bestellingen hebben vanzelfsprekend een iets langere levertijd, maar ook deze tijd zullen we tot het minimum beperken.

Advies over aluminium profielen

Kunnen we je helpen bij het plaatsen van je bestelling of heb je behoefte aan persoonlijk advies bij je ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen per email (info@glasprofielen.nl), telefonisch (op nummer 0161-432558) of door middel van onze contactpagina.

Gratis afhalen

Op afspraak, levertijd tussen 3 en 5 werkdagen. Wij zijn geopend van 08.00 – 16.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Gratis thuisbezorgd

Gratis bezorging vanaf €999,-

De specialist

Al 31 jaar dé glasprofielen specialist

Garantie

10 jaar garantie op alle producten

Niek Roos

© Glasprofielen 2020