Hulp nodig?

Bekijk onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

Laat geen vraag onbeantwoord

Glasprofielen

​Wij vinden dat een dak minimaal een hellingshoek moet hebben van 5 graden. Anders blijft er veel water en vuil op staan. Dus het kan wel maar is niet aan te raden

​Die is eigenlijk onbeperkt, maar het glas zou eventueel kunnen gaan zakken boven de 25 graden. Boven de 25 graden moet er aangepast glas worden toegepast.

Ja van 6 tot bijvoorbeeld 40 mm. Dus voor ongeïsoleerd en geïsoleerd glas.

Standaard Ral 9010 (wit), Ral 9005 (zwart) en Ral 7016 ( antraciet). Verder zijn alle Ral kleuren en grachten groen tegen meerprijs op aanvraag leverbaar. Als je witte profielen bestelt dan is er maar 1 mogelijkheid en dat zijn witte rubbers als je antraciet besteld dan kan je voor zwarte rubbers kiezen. Is dat te wijzigen?

Tot ca 85 cm kan je “standaard” veiligheidsglas toepassen. Dus 4.4.2 mm voor ongeïsoleerd glas ( 9 mm dikte) en 6-15-4.4.2 voor geïsoleerd glas ( 30 mm dikte). Bij grotere breedtes wordt het glas dikker en dus zwaarder.
Per 10 cm oplopend tot 7 meter. Alleen ivm het vervoer en kans op beschadigingen is het aan te raden niet langer dan 3 á 4 meter te bestellen.
Ja mail ons een tekening of foto’s van wat er is gemaakt en wij denken mee. Bellen kan natuurlijk ook. Wij nemen alleen geen verantwoordelijkheid als het gaat over de te bestellen lengten.
Ja, geen probleem alleen dat heeft altijd enkele weken levertijd en de verantwoording voor de vormen en afmetingen ligt weer bij de besteller.
​Ja, hout is een isolator ( denk aan een brandende lucifer). De aluminium klemprofielen worden door het rubberen onderprofiel en de houten onderconstructie gescheiden van de binnenruimte.
Nee, het houten frame moet wel nauwkeurig gemaakt worden. Dus van een goede rechte kwaliteit hout, vlak, haaks enz. Door een slordige of zwakke constructie kunnen er spanningsbreuken in het glas optreden.

Wij gaan altijd uit van een opleg van 15 mm per zijde op het onder rubber van het glasprofiel compleet. Zo eindigt het einde van de ruit precies boven het gootje in het glasprofiel.

Hoe zit het nou eigenlijk?

Bestellen

Alle producten zijn uit voorraad* leverbaar, tenzij anders staat aangegeven bij de producten. Indien je de bestelling wilt laten versturen, streven wij er naar om de bestelling binnen 4-6 werkdagen in huis te hebben. * Voorraad: – De glasprofielen hebben wij standaard op voorraad in de kleuren wit (Ral 9010), zwart (Ral 9005) en antraciet (Ral 7016). Overige Ral kleuren zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs en deze hebben een levertijd van circa 4-6 weken.

Afhalen: De geplaatste bestelling kan gratis worden afgehaald tussen 8 en 16.00 uur bij onze werkplaats aan de Ambachtsweg 3 te Bavel. Deze optie kun je aanklikken tijdens de bestelprocedure. De datum en het tijdstip van afhalen wordt vooraf met u afgestemd.

Glasprofielen: Je krijgt 10 jaar garantie op het poedercoatwerk en de rubbers van de glasprofielen.

Glasprofielen kunnen niet worden geretourneerd omdat alles op maat voor je wordt afgezaagd.

Wij hanteren de volgende verzendkosten voor jouw bestelling:

Nederland
Bestellingen tot €50,- : € 15,00
Bestellingen vanaf €50,- : € 62,50
Bestellingen vanaf €999,- : gratis

Belgie
Bestellingen tot €50,- : € 20,00
Bestellingen vanaf €50,- : € 75,00
Bestellingen vanaf €999,- : gratis

Tips & tricks

Lichtstraten
Lichtstraten.Alles over het maken van lichtstraten.Lees meer
Overkappingen
Inspiratie.De mooiste voorbeeldenLees meer
Principe details
Principe details.Kom precies te weten hoe het moet.Lees meer

Toch nog een dringende vraag?

Ons support team staat altijd voor u klaar!

Gratis afhalen

Op afspraak, levertijd tussen 3 en 5 werkdagen. Wij zijn geopend van 08.00 – 16.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Gratis thuisbezorgd

Gratis bezorging vanaf €999,-

De specialist

Al 31 jaar dé glasprofielen specialist

Garantie

10 jaar garantie op alle producten

Niek Roos

© Glasprofielen 2020