Over ons

De webshop Glasprofielen.nl is een onderdeel van Niek Roos BV. We maken en ontwerpen al meer dan 25 jaar serres, veranda’s en lichtstraten op maat.

De specialist

Over Glasprofielen.nl

De webshop Glasprofielen.nl is een onderdeel van Niek Roos BV. We maken en ontwerpen al meer dan 25 jaar lichtstraten, serres en veranda’s op maat. Onze aluminium glasprofielen zijn eenvoudig te verwerken, bekijk de pagina’s met uitleg over het maken van glazen overkappingen en lichtstraten voor meer informatie. De glasprofielen zijn betrouwbaar, 100% waterdicht en geven een stijlvolle afwerking voor jouw bouwwerk.

Geniet van de omgeving

Licht in huis is belangrijk

Licht in huis is belangrijk. Waar vroeger de huizen naar binnen gericht waren, met kleine ramen en donkere kamers, daar willen we nu transparantie, genieten van de tuin en met veel licht in het huis. Het liefst willen we geen kunstlicht aan op de donkere dagen in de winter. Lichtstraten zijn dan ideaal. Je brengt het natuurlijke daglicht veel dieper je huis in. 

Alles begint met een idee

Ontwerpen volgens de laatste trends

Wat zijn de laatste trends bij het ontwerpen van lichtstraten? De lichtstraten worden vaak platter gemaakt dan vroeger. De hellingshoek van een lichtstraat is tegenwoordig meestal tussen de 5 en 10 graden. Het mooie is dan dat je de lichtstraat niet ziet vanuit de tuin en van binnenuit lijkt je dak slanker. Verder wordt er meer en meer warmtewerend glas toegepast. Met de huidige glassoorten is het mogelijk om nagenoeg kleurloos warmtewerend glas te maken met een warmtewering van 70%. Ook het toepassen van triple HR+++ glas komt steeds vaker voor. Onze glasprofielen zijn uiteraard geschikt voor triple glas.

Ontdek de mogelijkheden

Neem een kijkje bij Niek Roos

Niek heeft nog veel meer te bieden op het gebied van lichtstraten, serre’s en veranda’s. Laat je inspireren door de cases die te vinden zijn op de website van Niek Roos. 

Gratis afhalen

Op afspraak, levertijd tussen 3 en 5 werkdagen. Wij zijn geopend van 08.00 – 16.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Gratis thuisbezorgd

Gratis bezorging vanaf €999,-

De specialist

Al 31 jaar dé glasprofielen specialist

Garantie

10 jaar garantie op alle producten

Niek Roos

© Glasprofielen 2020