Houten overkapping met glazen dak

Een houten overkapping met glas is een uitstekende (letterlijk!) uitbereiding van jouw huis.

Een houten overkapping met glas is een uitstekende (letterlijk!) uitbereiding van jouw huis. Je verlengt het woongedeelte en zorgt voor meer potentie voor de achtertuin. In Nederland is het immers lastig om dingen zoals barbecues, tuinfeesten of andere sociale bijeenkomsten in de achtertuin te plannen. Het is altijd maar de vraag of het droog blijft en of de temperatuur het toelaat. Het is altijd een beetje te nat, te fris of te winderig. Zoek je naar een oplossing om ondanks het onvoorspelbare Nederlandse klimaat toch meer tijd in jouw tuin door te brengen? Een stijlvolle houten overkapping met glazen dak kan hier de perfecte oplossing zijn!

Houten overkapping met glazen dak

Een combinatie van hout en glas is momenteel helemaal in. Hout is niet weg te denken uit hedendaags in- en exterieur en glas is simpelweg tijdloos. Het feit dat hout een natuurlijk materiaal is draagt bij een aan mooie sfeer en vormt de perfecte koppeling tussen binnen en buiten. Verleng jouw woonoppervlakte en breng een stukje leven naar de achtertuin doormiddel van een houten overkapping, ofwel veranda, met glazen dak. Je zit lekker verscholen van de Nederlandse weersomstandigheden terwijl je toch een frisse neus kan halen. Mocht het buiten toch wat koud zijn, zet dan een warmtelamp neer. De opstijgende warme lucht zal onder de houten overkapping blijven hangen en zorgen voor een aangename temperatuur. Het glazen dak in de houten veranda laat natuurlijk licht door, waardoor je lekker in de zon kan zitten zonder te verbranden. Daarnaast voorkomt het dat je een donkere schaduw creëert in de aangrenzende (woon)kamer.

Zelf een veranda met glas maken

Door de natuurlijke eigenschap van het hout, breng je een prachtige sfeer in je tuin doormiddel van een houten veranda. De keuze voor een glazen dak zorgt voor maximale lichtinval. Je kan eenvoudig zelf een veranda met glas maken, daar heb je geen professional bij nodig. Dat scheelt weer in kosten! Als je je van te voren even goed verdiept in hoe deze klus aangepakt dient te worden, kan je er zelf eenvoudig uit komen. Als voorbereiding kan je onze website goed doorlezen en bekijken welke producten je precies nodig gaat hebben. Wist je bijvoorbeeld dat wij glasprofielen hebben die prima op hardhout bevestigd kunnen worden?

Maak een houten veranda met lichtstraat

Ben je op zoek naar een unieke uitstraling voor de overkapping? Wat dacht je dan van een houten veranda met lichtstraat. Een lichtstraat is een venster in het plafond met ruiten erin. Er zijn verschillende vormen en maten, waardoor je een doormiddel van een lichtstraat een extra dimensie kan toevoegen aan jouw veranda. Voor kwalitatief goede glasprofielen kan je terecht bij Gralsprofielen.nl. Wij leveren alleen de beste producten en zorgen voor een flexibele afhandeling en levering. Mocht je hulp nodig hebben bij de montage dan staan wij ook voor je klaar!

Gratis afhalen

Op afspraak, levertijd tussen 3 en 5 werkdagen. Wij zijn geopend van 08.00 – 16.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Gratis thuisbezorgd

Gratis bezorging vanaf €999,-

De specialist

Al 31 jaar dé glasprofielen specialist

Garantie

10 jaar garantie op alle producten

Niek Roos

© Glasprofielen 2020